Suka Blog Anisa ? Sila like , terima kasih

Saturday, 23 June 2012

Kelebihan Janggut LELAKI ;)

Salamm... Hye you alll <3..

wowww ! banyak jugak kelebihan janggut lelaki nie.. cam tak percaye pon ade .. HEHE winkk winkk .. Aku nie dah lahh suke lelaki ada janggut .. suka yang ada janggut jea laa okayy, yang ada misai aku tak suka .. HAHA ! sebab bagi aku lelaki yang ada janggut nie baru nampak macho cikit, baru nampak kejantanan cikit.. daripada lelaki yang tak ada janggut tuh !! opsss soee eaa pada sesape yang tak ado janggut uhh.. jangan marah eaa ! 

salah satu kelebihan janggut lelaki yang aku tau ialah janggut lelaki mengandungi hormon testosteron yang amat diperlukan bagi kesuburan wanita.. sebab ia mampu menstabilkan kitaran haid selain menggalakkan pertumbuhan telur wanita.. huhh.. dasyatt kan ;) dalam kate lain janggut lelaki nie boleyh meningkatkan tahap kegalakan wanita dengan pasangan nya.. huhh~~ 


korang juga tau kan jika wanita mementingkan kecantikan dan keserian wajah, lelaki pon tidak terlepas daripada memikirkan benda yang sama... Cuma menjadi perbezaan antara ‘kecantikan’ wanita dan lelaki adalah janggut. Janggut merupakan aset yang mampu menjadikan seorang lelaki itu kelihatan lebih ‘tulen’. Terdapat pelbagai kelebihan dan kebaikan sekiranya seorang lelaki itu memiliki dan memelihara janggutnya. Antara kelebihan berjanggut adalah :

· Menampakkan kelelakian...
· Kelihatan lebih ‘macho’...
· Lebih hensem dan berkarisma...
· Nampak soleh...
· Membezakan lelaki sejati dengan lelaki yang tidak berapa sejati...
· Lebih diminati wanita :)...
· Mempunyai manfaat kesihatan...
· Mencontohi fizikal tokoh-tokoh pemimpin dahulu..