Suka Blog Anisa ? Sila like , terima kasih

Wednesday, 22 May 2013

Kami Sahabat :)

         hey hey !! Assalammualaikum buat sume .. Ini lah sahabat baru saya kat kolej .. mereka selalu ade dengan saya bila susah n senang .. saya tak penah jemu dengan merekaa . hope dieorg pon ade perasaan mcm uh dekat saya.. hehehe .. lau pon baru kenal tp dah boleyh masuk kepale .. sume otak gila gilaa .. syokk laa bile ade nan korang , kadang kadang uhh ase mcm tak nk balik tempat sendiri .. nak dok jea kat kolej nie nan korang .. kua nan korang g huhaa huhaaa .. huhuh .. aku mintak sgt lau kite dah hbis study nanty korang tak kan lupe kan aku eaaa .. aku sayang korang .. NORSOFEZA, KHAIRUNISA n HIDAYAH :) !!


My Sweett :)


Saturday, 13 April 2013

CINTA DATANG LAGI !!

Assalammualaikum .. hey hey hey !! cintaa datang lagii laa weyhh .. ape orang cakap ! barang yang lepas jangan dikenang .. benda yang baru disanjung sanjung .. HAHA .. sengal jea bunyi nye kan ! tapi tak pea .. muda agy kan .. mungkin yang dulu uh bukan jodoh aku , mungkin yang sekarang nie lah jodoh aku .. insyaALLAH .. hendakk nyeee .. Aminnn
! meyh nak kenal kan .. boy baru kitee .. RUZAIMI RUSLI a.k.a KECIK :) .. orang die simple , masuk air , budak sport , kuat nangis , penyayang , manja n blaaa blaa .. nak taip kang panjang lak .. (mood malas) HEHE .. ini dia orang nya !


Friday, 18 January 2013

Anisa Nessa Suii


MARA JAPAN INDUSTRIAL INSTITUTE BERANANG :)




Assalammualaikum semua kengkawan blogger .. lame sudah tak update blog aku nie .. sunyi n sepi jeaa kan .. HAHA .. okay soe erkk .. sbb dah lame tak update coz tak tau nak cerita ape kan .. hehe .. skunk nie aku nak cerita yang aku dah ade kat tempat blaja aku di MARA JAPAN INDUSTRIAL INSTITUTE BERANANG .. huhh .. cam cam kenangan kat snie beb selama 3 minggu dok cnie .. tapi sumpah seronok bhaii .. heheh .. 

firstly, seronok dapat jumpe nan kawan kawan baru .. cam cam kerenah ade .. cm cm loghat ade .. ade yang tua n muda .. hehhe .. tp syok laaa dieorg sume satu kepale .. geng masuk air jugak laa cerita nye ..  selame tiga minggu uhh setiap hari sabtu kiteorg kua nan dak dak classmate pergi jenjalan , turun KL laa , alamanda laa .. yg penting karaoke ! dunia aku uhh .. mane leyh tak pegi .. giann nanty ! HAHAH ... yang penting time tuh enjoyy !

Dah nama kolej pon MARA JAPAN kan .. so aku kat cnie kena blaja cakap jepon laa .. serabutt yopp yongg ... tapi happy dapat blaja bahasa lain kan .. nanti kalau ade peluang aku ajar korang bahasa jepon eaa .. cikit cikit bole laa ... wat pengetahuan jeaa .. HAHA .. korang tgok laa gambo kat bawah nie .. nie laa yang aku blaja wat mase skunk nie .. nampak cm mudah kan .. cm blaja budak sekolah rendah jeaa .. a i u e o bagaii .. heheh .. okay laa sampai cnie lahh .. t lau ade pape .. aku cerita agy eaa ! enjoy yourself :)



Friday, 16 November 2012

Tiada Jodoh Antara Aku dan Dia !

Assalammualaikumm semuaa .. huhh sekian lame tak update blog nie kan .. macam macam dah berlaku korang tau .. ade sukaa ade dukaa .. tapi nak wat cmniee .. itu lahh kehidupan kan :) 

First sekali aku nak cerita dukaa yang aku alami selame 2 bulan .. aku dah kehilangan seseorang yg aku sangat sangat sayangi atas sebab sebab tertentu .. selama 4 bulan perkenalan kami macam macam kenangan pahit n kenangan manis aku sudah lalui bersama dia .. tp apa kan daya jodoh tiada .. kebahagiaan bersama dia hanya lah sementara .. tp tak ape .. aku dengan die stay lg berhubung sebagai kawan .. sekarang aku happy sebab aku masih ramai kawan kawan yang sudi menggumbira kan aku :) okay tu saje lahh ! take care ^_^  ! mai dengar lagu nie ~~