Suka Blog Anisa ? Sila like , terima kasih

Friday, 16 November 2012

Tiada Jodoh Antara Aku dan Dia !

Assalammualaikumm semuaa .. huhh sekian lame tak update blog nie kan .. macam macam dah berlaku korang tau .. ade sukaa ade dukaa .. tapi nak wat cmniee .. itu lahh kehidupan kan :) 

First sekali aku nak cerita dukaa yang aku alami selame 2 bulan .. aku dah kehilangan seseorang yg aku sangat sangat sayangi atas sebab sebab tertentu .. selama 4 bulan perkenalan kami macam macam kenangan pahit n kenangan manis aku sudah lalui bersama dia .. tp apa kan daya jodoh tiada .. kebahagiaan bersama dia hanya lah sementara .. tp tak ape .. aku dengan die stay lg berhubung sebagai kawan .. sekarang aku happy sebab aku masih ramai kawan kawan yang sudi menggumbira kan aku :) okay tu saje lahh ! take care ^_^  ! mai dengar lagu nie ~~




No comments:

Post a Comment